programi za posao, zabava, besplatni programi

ponuda za web stranice izrada stranice
 • facebook
 • twitter
 • myspace
 • google bookmark
 • bookmark

Najbolji besplatni programi

Poštovani posjetitelji, koliko puta ste se pitali koje programe koristiti, koji su najbolji, najjeftiniji, sa koje internet adrese ih skinuti a da ne postoji opasnost od virusa ...

Na ovoj stranici možete pronaći programe i rješenja svih vaših nedoumica. Nakon dugogodišnjeg testiranja brojnih programa, odlučili smo vam predložiti najbolje programe u svojim klasama, a pri tom smo mislili na Vas i Vaš budžet. Ovdje možete pronaći besplatne freeware programe bez vremenskih ili funkcionalnih ograničenja, a njihova kvaliteta u klasi je najskupljih komercijalnih programa

<<< ZATRAŽITE ODMAH PONUDU ZA VAŠE NOVE KVALITETNE WEB STRANICE >>>

GOOGLE CHROME - Preglednik web stranica

programi-chrome.jpgGoogle Chrome je preglednik web stranica. Ima istu funkciju kao Internet Explorer i Firefox. Google Chrome je trenutno najbolji i najbrži web preglednik. Prvi je uveo nove standarde, najbrži je, podržava sve najnovije tehnologije, u sebi ima integriranu podršku za čitanje pdf dokumenata, ima integriran flah preglednik (ne trebate posebno instalirati nikakve dodatke). Na Hrvatskom jeziku.

Naša preporuka za preglednik internet stranica

AVAST FREE ANTIVIRUS - Besplatan antivirusni program

programi-avast.jpgIzvrstan antivirusni program sa više od 50.000.000 registriranih korisnika. Ne usporava računalo, izvrsna detekcija virusa, provjerava od virusa svako pokretanje programa, otvaranje arhiviranih podataka kao što su zip i rar, svakodnevno obnavlja listu virusa preko interneta (update programa). Nakon prvih 30 dana dovoljno ga je samo registrirati sa svojom e-mail adresom i dalje radi bez ograničenja. Na Hrvatskom jeziku.

Naša preporuka u klasi antivirusnih programa.

VLC MEDIA PLAYER - Gledanje svih video formata, titlovi

programi-vlc.jpg

VLC media player je multimedijalni player koji podržava video i audio zapise različitih formata. Možete gledati DVD i VCD medije, MPEG-4, AVI, DivX, Xvid i mnoge druge formate, preslušavati muziku... Podržava promjenu skinova, odnosno izgleda i dizajna programa, podržava gledanje filmova sa titlovima i prijevodima. Na Hrvatskom jeziku.

Naša preporuka u klasi video player-a

MOZILLA FIREFOX - Preglednik internet stranica

programi-firefox.jpgFirefox je preglednik web stranica. Ima istu funkciju kao Internet Explorer koji je integriran u Windows operativni sustav. Firefox je jedan od najboljih i najbržih alternativnih web preglednika i ukoliko želite neki drugi program za pregled Internet stranica, svakako isprobajte Firefox. Na Hrvatskom jeziku.

CDBURNERXP - Snimanje CD i DVD medija

programi-cdburnerxp.jpgOdličan besplatan program za snimanje CD i DVD medija, snimanje i kreiranje ISO formata te snimanje muzičkih cd-a. Odlična alternativa skupom, velikom i sporom programu Nero. Vrlo jednostavan, brz i pregledan program za snimanje. Podržava i opcije CD-copy i DVD-copy. Na Hrvatskom jeziku.

Besplatna zamjena za komercijalni program Nero

Naša preporuka za snimanje CD-a i DVD-a.

WINAMP - Program za reprodukciju muzike, mp3, internet radio

programi-winamp.jpgProgram za slušanje muzike koji također ima mogućnosti pregleda videa (što ne preporučamo jer pregled videa je apsolutno spor), slušanje radio stanica preko interneta, grafički equalizer za podešavanje kvalitete zvuka, veliki izbor skin-ova odnosno izgleda programa te razne multimedijalne mogućnosti. 

Naša preporuka za slušanje mp3 muzike.

ZONER PHOTO STUDIO FREE - Preglednik i osnovni editor fotografija

programi-zoner.jpgFantastičan besplatan preglednik i organizator fotografija na Vašem računalu. Pretraživanje, sortiranje slika, dodavanje opisa i ključnih riječi. Ima odlično sučelje i upravljanje načina pregledavanja, jednostavno kopiranje, brisanje i sve druge važne operacije. 

Isto tako program je odličan editor slika sa svim osnovnim funkcijama koje Vam mogu trebati ako je fotografija primjerice pretamna, ako su crvene oči na slici, ako želite nešto izrezati (neki detalj) itd ... 

I želimo navesti još jednu korisnu stvar koju ima u sebi, a to je automatizirana optimizacija slika za internet "Resize" ili "Convert to web JPEG" ukoliko stavljate svoje slike na internetske stranice. Ta funkcija smanjuje veličinu fotografija iz fotoaparata i do 100 puta, bez gubitka kvalitete, čime je isto toliko puta ubrzano učitavanje slika se weba.

Besplatna zamjena za komercijalni program ACDSee Photo Manager

Naša preporuka za preglednik i jednostavan editor fotografija (digitalni fotoaparat).

ADOBE PDF READER - Preglednik (čitanje) digitalnih PDF dokumenata

programi-pdf.pngPdf format je standardizirani format digitalnog dokumenta i najčešći je oblik dokumenata na internetu. U ovom formatu može se nalaziti bilo koji oblik pisanog teksta ili grafike, od kataloga, brošura, ponuda, računa, tehničke dokumentacije, izviješća i drugo ... Da bi mogli čitati dokumenta koji završavaju sa ekstenzijom .pdf, morate imati instaliran ovaj program na svom računalu. 

PRIMO PDF - Kreiranje PDF dokumenata

Programi -primo

Besplatna verzija programa sa kojim možete kreirati PDF dokumente, na način da iz bilo kojeg programa i iz bilo koje vrste dokumenta napravite ispis (Print) kao na vlasiti printer, ali sa razlikom da dokument neće biti ispisan na pisač već će biti kreiran PDF dokument. Prilikom kreiranja PDF dokumenta, možete odabrati da li želite dokument optimiziran za internet ili printanje, a također ima i mnoštvo drugih opcija za zahtjevnije korisnike.

Open Office - Paket uredskih alata

Programi -openofficeOpen Office je paket uredskih programa i alata, besplatan je, ima sve opcije i funkcije koje su potrebne bilo kojoj vrsti uredskog poslovanja, čita sve formate datoteka od drugih proizvođača, brz je i radi izvrsno.

Na Hrvatskom jeziku.

Open Office paket sadrži sljedeće programe:

 • Editor tekstualnih dokumenata (Writer)
 • Editor proračunskih tablica (Calc)
 • Editor prezentacija (Impress)
 • Program za crtanje (Draw)
 • Program za rad sa bazama podataka (Base)
 • Program za napredni rad sa formulama i matematičkim zadacima (Math)
ball